ODDAJ NAROČILO

ODDAJ NAROČILO

PAŠNI PIŠČANCI ZA LETO 2023 SO RAZPRODANI!

Naši piščanci so 24/7 na pašniku. Zaradi nizkih temperatur, imamo prve piščance nekje v aprilu. Sezono zaključimo novembra, ko je vreme že spet bolj hladno, mokro, mrzlo in blatno. Piščanci na naši kmetiji in uživajo sonce, veter, žužke, travo in gibanje na travniku, dokrmljeni pa so z ječmenom, pšenico in ovsom ekološke pridelave iz kmetije pri Višnji gori. Ter z beljakovinami (ki jih pitovni piščanci nujno potrebujejo za preživetje) podjetja Panvite. Ker junija pričakujemo novega člana družine, imamo letos na voljo omejeno ponudbo. Hvala za razumevanje 🙂

Z oddajo naročilnice vas uvrstimo na čakalno listo oziroma rezervacijo potrdimo na e-mail.

V juniju in jeseni bo na voljo jagnjetina.

Hvala, ker naju podpirate!

Tukaj lahko oddate svoje naročilo


PIŠČANCI:

CENA: 8,5€/kg

CENA RAZKOSANEGA: 9,5€/kg

(Cena je sestavljena iz cen krmil, ki sestavljajo 53% cene, stroški dela 16%, kar ostane nama pa ponavadi vloživa v razvoj kmetije: zagraditi morava še pašnike, dokončati del nasada ter jezera, hrana od dec-feb za ovce in našo teličko Rozi, ipd Nekaj od tega pa bo šlo zagotovo za kakšen naš rojstnodnevni izlet :)).

JAGNJETINA:

CENA:

  • Celotno jagnje (pbl 10 kg): 10€/kg
  • Polovica (prbl 5 kg): 11€/kg

Po želji dodamo tudi drobovino (ledvica, pljuča) in glavo.

(Cena odraža visoko kvaliteto mesa. Živali so od marca do decembra na pašniku, kjer jih vsak dan prestavimo čredinko naprej na svežo travo. Ne dodajamo krmil (pšenica, ovec, koruza, ječmen in drugih krmnih mešanic), pozimi pa so hranjene izključno s suhim senom. Prav tako mladih jagnjet ne tretiramo z zdravili proti notranjim zajedalcem, antibiotiki, umetnimi krmili, pšenico, ječmenom, itd. Meso je uležano od 3-5 dni in je zato po peki še bolj mehko).

Plačilo:

  • Z gotovino
  • S kartico.