ODDAJ NAROČILO

ODDAJ NAROČILO

Naši piščanci so 24/7 na pašniku. Ker je od novembra do aprila zunaj prehladno in premokro, piščancev trenutno nimamo. Prvi bodo na voljo konec maja 2023. Z oddajo naročilnice vas uvrstimo na čakalno listo oziroma rezervacijo potrdimo na e-mail. Ker letos pričakujemo novega člana družine, bomo imeli okrnjeno število piščancev na voljo. Zaenkrat lahko ponudimo le spomladanski in jesenski termin. Hvala za razumevanje 🙂

V marcu in aprilu bo na voljo jagnjetina.

Hvala, ker naju podpirate!

Tukaj lahko oddate svoje naročilo


PIŠČANCI:

CENA: 8,5€/kg

CENA RAZKOSANEGA: 9,5€/kg

(Cena je sestavljena iz cen krmil, ki sestavljajo 53% cene, stroški dela 16%, kar ostane nama pa ponavadi vloživa v razvoj kmetije: zagraditi morava še pašnike, dokončati del nasada ter jezera, hrana od dec-feb za ovce in našo teličko Rozi, ipd Nekaj od tega pa bo šlo zagotovo za kakšen naš rojstnodnevni izlet :)).

JAGNJETINA:

CENA:

  • Celotno jagnje (pbl 10 kg): 11€/kg
  • Polovica (prbl 5 kg): 12€/kg

Po želji dodamo tudi drobovino (ledvica, pljuča) in glavo.

(Cena odraža visoko kvaliteto mesa. Živali so od marca do decembra na pašniku, kjer jih vsak dan prestavimo čredinko naprej na svežo travo. Ne dodajamo krmil (pšenica, ovec, koruza, ječmen in drugih krmnih mešanic), pozimi pa so hranjene izključno s suhim senom. Prav tako mladih jagnjet ne tretiramo z zdravili proti notranjim zajedalcem. Meso je uležano od 3-5 dni in je zato po peki še bolj mehko).

Plačilo:

  • po prevzemu na TRR.
  • Po povzetju z gotovino.